0722 223629 / 0743 933219

Turism dentar

Iti oferim acum posibilitatea, prin programul de Turism Dentar pe care il desfasuram ca intr-un singur sejur sa iti poti rezolva toate problemele dentare, beneficiind de tratamente realizate cu tehnologie de utlima generatie, materiale de top, medici stomatologi cu experienta, totul pentru sanatatea ta.

Acum, in  cabinetul stomatologic Refresh Dent am dezvoltat, special pentru tine, tratamente stomatologice care te vor ajuta sa economisesti pana la 50%, in comparatie cu acelasi tratament oferit de dentistii din tara ta, oferindu-ti servicii de calitate la pretul corect.

Iti punem la dispozitie o gama completa de tratamente stomatologice : implanturi dentare, coroane si fatete dentare, aparate dentare etc.,  medici specializati in toate ramurile stomatologiei, tehnologie de ultima ora si materiale de calitate conform standardelor europene, totul pentru sanatatea ta.

Trei pasi spre un zambet perfect!

Echipa Refresh Dent se va ocupa de toate detaliile vizitei tale!

Pentru a asigura o planificare cat mai exact a costurilor si detaliilor logistice, este sa parcurgeti etapele de mai jos, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

1. Radiografia

Va rugam sa ne trimiteti o copie a unei radiografii panoramice recente (OPT – ortopantonografie) prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si cat mai multe detalii cu privire la starea dumneavoastra de sanatate.

2. Plan de tratament si costuri

Planul de tratament, durata acestuia si costurile implicate estimative, va vor fi comunicate de catre echipa noastra de specialisti.

3. Transport si cazare

Cazare – noi vom face rezervarile in functie de preferintele si bugetul dumneavoastra.

Zbor – curse zilnice

Echipa noastra se poate ocupa si de rezervarea biletelor.

*Se pot configura pachete care sa includa si costurile de cazare si zborul.

Putem sa va oferim si servicii de transport de la si catre aeroport.

 

Subscribe

Contact

Adresa
Str. Oasului nr. 86-90, corp J, spatiu comercial nr. 9, cartier Iris (intrare de pe str. Iris)
Telefon
0722 223629
0743 933219