0722 223629 / 0743 933219

Refresh Dent

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam vel purus ac nulla pulvinar ultricies.

 Alegerea unui dentist bun si de incredere reprezinta o investitie importanta pentru sanatate. Vreti un zambet impecabil? Atunci cand apar problemele aveti nevoie de un profesionist care sa va ajute. Sunt mai multe criterii care sa va ajute sa gasiti cel mai bun dentist, iar pretul nu se situeaza in primele pozitii ale listei.

Tratamentele de albire dentara sunt unele dintre cele mai solicitate servicii de estetica dentara, acest fapt fiind reactia importantei tot mai mari pe care societatea contemporana o acorda pentru infatisarea exterioara. In astfel de conditii nu este de mirare ca albirea dentara este o procedura solicitata mai ales de persoanele care sunt supuse atentiei publice. Toate aceste tratamente care tin de cosmetica dentara difera in ceea ce priveste costul, eficacitatea, durabilitatea si efectele secundare, dar albirea dentara se refera de obicei la aplicarea compusilor peroxidici pe dinti, asa cum se intampla in cazul peroxidului de hidrogen. Agentii penetreaza smaltul si albesc dentitia, in mod treptat, in timp.

Un numar semnificativ de persoane nu isi intretin corect dintii. Care sunt principalele probleme? Cum se poate evita aparitia problemelor care afecteaza sanatatea orala? Tehnicile de periere, folosirea apei de gura sau urmarea unei diete, sunt toate actiuni importante pe care este bine sa le luati in calcul cu privire la mentinerea sanatatii gingiilor si dintilor.

Primele semne care va indica faptul ca trebuie sa mergeti la dentist sunt ignorate de cele mai multe ori din lipsa de timp sau din cauza fricii de a merge la dentist. Din nefericire, daca nu sunt tratate corespunzator la timp, aceste probleme pot sa se complice si vor cauza probleme mai grave.

Sunt persoane care sunt cuprinsi de frica cand trebuie sa mearga la stomatolog. Aceasta pentru ca foarte multi dintre pacienti apeleaza la sfatul doctorului numai in momentul in care problemele dentare sunt mai mult decat evidente si se manifesta prin dureri acute si greu de suportat. Tocmai de aceea ingiena orala este foarte importanta pentru a putea avea un zambet uluitor, dar si pentru o stare de sanatate foarte buna.

Mai stiti cand ati fost ultima data la stomatolog? Va bazati pe faptul ca nu va doare niciun dinte si nu vedeti nicio carie? Chiar daca va periati dintii cu mare atentie de doua ori pe zi, utilizati ata dentara si apa de gura, asta nu inseamna ca nu sunteti feriti de probleme. Va prezentam mai multe semne ca este timpul sa va faceti o programare.

Pentru ca in ultimii ani grija pentru aspectul fizic a crescut considerabil, un numar tot mai mare de persoane isi manifesta interesul pentru serviciile stomatologice care sa le asigure un zambet frumos si sanatos. Vizita la cabinetul stomatologic ar trebui sa aiba loc chiar si atunci cand nu exista probleme, mai mult pentru un control de rutina, care va poate ajuta sa preveniti toate problemele ce ar putea sa apara ulterior.

Subscribe

Contact

Adresa
Str. Oasului nr. 86-90, corp J, spatiu comercial nr. 9, cartier Iris (intrare de pe str. Iris)
Telefon
0722 223629
0743 933219